Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

ProUser - Új kerékpártartó márka Magyarországon és kínálatunkban


CsukottSG2
Megérkeztek üzleteinkbe a kíváló minőségű holland vonóhorgos kerékpárszállítók. Nálunk láthatod és akár ki is próbálhatod a legújabb ProUser kerékpártartókat. Kedvező árak, 2 év garancia, szenzációs műszaki megoldások.

A ProUser vonóhorogra szerelhető kerékpártartók főbb tulajdonságai:

 

Összecsukható modellek: a Diamant termékcsalád néhány mozdulattal összehajtogatható, így nem foglal több helyet egy kis koffernél. A mellékelt táskába belehelyezve könnyen és helytakarékosan tárolható otthon, vagy szállítható az autóban, amikor éppen nincs rá szükség. Összecsukhatók még a Briljant, Cross és Easy Bike modellek is.

ProUser csatlakozó

 


 Gyorsrögzítő rendszer: nem kell több ember és egy egész szerszámosláda a felszereléshez. Szinte mindegyik Pro-User vonóhorogra szerelhető termékünk rendelkezik a szabadalmaztatott gyorsrögzítő rendszerrel, amelynek segítségével egy mozdulattal könnyedén és pontosan rögzíthető, valamint rázárható a tartó a vonóhorogra.


 Hátsó lámpák 5 funkcióval: a világítás az egyik legfontosabb része a hátulra szerelhető kerékpárszállítóknak, hiszen a kerékpárok kitakarják autója saját lámpáit. Minden Pro-User vonóhorogra szerelhető tartó rendelkezik az előírásoknak megfelelő világítással. Legtöbbjük egy stílusos 5 funkciós lámpával van felszerelve, amelyben ködlámpa és tolatólámpa is található.   
   

ProUser lámpa kiosztás

 Kombinált 7/13 pólusú csatlakozó: mivel különféle csatlakozókkal felszerelt vonóhorgok vannak forgalomban, ezért az összes Pro-User kerékpártartó univerzális, 7/13 pólusú világítás csatlakozóval van felszerelve. Magyarországon leggyakrabban a 7 pólusú csatlakozókkal lehet találkozni, de sok autónak a gyári csatlakozója 13 pólusú. A kombinált csatlakozó segítségével egyrészt megspórolja egy drága adapter megvásárlását, másrészt pedig akkor is gond nélkül használható a tartó a család különböző járművein, ha azok eltérő csatlakozókkal vannak felszerelve.

Stabil, zárható vázrögzítés: a kerékpárok megfelelő rögzítésének érdekében sok tartónk állítható és kulccsal zárható vázrögzítőkkel van ellátva. A speciális befogó kialakításnak köszönhetően szinte bármilyen kerékpárvázzal kompatibilisek. A zárható rögzítő karok többféle méretben utólag is megvásárolhatók, így meglévő tartója is kiegészíthető velük.

 

Továbbfejlesztett kerékrögzítők beépített szorítópántokkal: szinte minden kerékpártartónkat felszereltük stabil kerékrögzítőkkel, amelyek típustól függően acélból, alumíniumból vagy műanyagból készülnek. Segítségükkel semmilyen terhelés nem éri a kerékpár pedálját. A rögzítő talpakat elláttuk beépített szorítópántokkal, garantálva ezekkel is a még biztonságosabb szállítást.

ProUser vonóhorogra szerelhető kerékpártartók teljes kínálata ITT található.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is