Telefontartó: Bury

Telefontartó terméklista Bury Márka tulajdonság alapján.

Még több termék:

Tulajdonság feltételek törlése

Ár: 43.990 Ft
+
A Bury PowerKit Qi szett a legmodernebb és legújabb induktív, azaz olyan telefonokat is képes tölteni, amelyek vezeték nélküli töltésre is alkamasak. Formatervezése egyszerű és elegáns. Masszív telefontartó.
Ár: 7.700 Ft
+
A tökéletes megoldás, ha telefontartót keres hosszútávra - a Bury BasePlate System 9 univerzális alapot jelent minden modern telefonnak.
Ár: 19.500 Ft
+
A modern igényekhez igazodva ez az univerzális telefontartó könnyedén beállítható a nagyobb kijelzős telefonokhoz is.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6/6S/7/8 konzol.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6 konzol.
Ár: 32.990 Ft
+
A Bury PowerCharge USB szett nem csak tartani, de vezetékkel tölteni is tud szinte minden telefont. Masszív, egyszerű és elegáns telefontartó.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury a telefongyártók által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle Universal XL konzol.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury a telefongyártók által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle Universal XXL konzol.
Ár: 21.990 Ft
+
A PowerKit passzív szett szinte bármilyen és bármekkora telefont képes tartani. Egyszerű, elegáns és masszív telefontartó.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6 Plus/iPhone 6S Plus/iPhone 7 Plus/iPhone 8 Plus konzol.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Katalógusok Katalógusok