Telefontartó

Telefontartók magas minőségben praktikus megoldásokkal

Az autós telefontartó praktikusan könnyen elérhető közelségben tartja mobiltelefonját - emellett akár a mobiltelefon töltését is megoldja. A telefontartó fontos kiegészítő a vezetők számára, melyek most minőségi kivitelben érhetők el a HerbályAutó kínálatában.

A Herbály Autó kínálatából nem hiányozhatnak az autós telefontartók sem, hiszen ezek is kellékei akár egy hosszabb és kényelmesebb utazásnak.

Az autós telefontartó azonban egy rövidebb úton vagy dugóban araszoláshoz is kivaló társ. A telefon így látható helyen van, a telefonálás pedig a KRESZ szabályainak betartásával történik.

A telefontartó amellett, hogy megfelelő és ideális pozícióban tartja a mobiltelefont, a Bury telefontartók saját hangszóróval és mikrofonnal is rendelkeznek. A töltés a szivargyújtóról oldható meg.

Ár: 43.990 Ft
+
A Bury PowerKit Qi szett a legmodernebb és legújabb induktív, azaz olyan telefonokat is képes tölteni, amelyek vezeték nélküli töltésre is alkamasak. Formatervezése egyszerű és elegáns. Masszív telefontartó.
Ár: 7.700 Ft
+
A tökéletes megoldás, ha telefontartót keres hosszútávra - a Bury BasePlate System 9 univerzális alapot jelent minden modern telefonnak.
Ár: 15.390 Ft
+
Kényelmes telepítés, egyszerű kezelés és megbízható autós tartó fejlett vezeték nélküli töltéssel. Plusz szuper okos közelségi indukciós töltés!
Ár: 19.500 Ft
+
A modern igényekhez igazodva ez az univerzális telefontartó könnyedén beállítható a nagyobb kijelzős telefonokhoz is.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6/6S/7/8 konzol.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6 konzol.
Ár: 32.990 Ft
+
A Bury PowerCharge USB szett nem csak tartani, de vezetékkel tölteni is tud szinte minden telefont. Masszív, egyszerű és elegáns telefontartó.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury a telefongyártók által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle Universal XL konzol.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury a telefongyártók által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle Universal XXL konzol.
Ár: 4.590 Ft
+
Kényelmes felszerelés, egyszerű kezelés és biztonságos tartás. Fedezze fel a kényelmet, amit egy mágneses autós telefontató kínál!
Ár: 21.990 Ft
+
A PowerKit passzív szett szinte bármilyen és bármekkora telefont képes tartani. Egyszerű, elegáns és masszív telefontartó.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6 Plus/iPhone 6S Plus/iPhone 7 Plus/iPhone 8 Plus konzol.
További 5 termék

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Katalógusok Katalógusok