Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja
Aktuális promóciók:
Összes...

Kihangosító

Minőségi kihangosítók a HerbályAutó választékában

Ma már kötelező autós kiegészítő a mobiltelefon kihangosító, használatával el lehet kerülni súlyos baleseteket. Az általunk kínált minőségi kivitelben elérhető Bury kihangosítók megbízhatóságáról és felhasználhatóságáról a nagyobb autómárkák már mind meggyőződtek.

Ha telefon kihangosító autóba kell Önnek, akkor mi a német Bury bluetooth kihangosítókat ajánljuk, melyekkel nem csak a biztonságos vezetés garantált, hanem a minőségi hangzásvilág is az autó utasterében.

A Bury bluetooth kihangosítókkal minden KRESZ szabály könnyedén betartható és a kihangosítás az autóban sosem volt még ilyen élvezetes.

A bluetooth kihangosító előnye, hogy akár több telefon is csatlakozhat az eszközhöz, a hívások között pedig zenét játszhat le telefonja segítségével az autó hangszóróin keresztül.

3-nál több db
Ár: 37.800 Ft
MárkaBury A2DP (bluetooth audio)rendelkezik A2DP kapcsolattal AdatszinkronizációTámogatja HangvezérlésTelefon KijelzőNincs kijelző
3-nál kevesebb db
Ár: 66.445 Ft
MárkaBury A2DP (bluetooth audio)rendelkezik A2DP kapcsolattal AdatszinkronizációNem támogatja HangvezérlésTelefon KijelzőVan kijelző
2-X munkanap (érdeklődj)
Ár: 15.990 Ft
MárkaXBLITZ SzínFekete A2DP (bluetooth audio)Van Beépített akkumulátor600 mAh Beépített mikrofonVan

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Katalógusok Katalógusok