Utazás és Outdoor webáruház
A felkészült utazó boltja

Kihangosító

Minőségi kihangosítók a HerbályAutó választékában

Ma már kötelező autós kiegészítő a mobiltelefon kihangosító, használatával el lehet kerülni súlyos baleseteket. Az általunk kínált minőségi kivitelben elérhető Bury kihangosítók megbízhatóságáról és felhasználhatóságáról a nagyobb autómárkák már mind meggyőződtek.

Ha telefon kihangosító autóba kell Önnek, akkor mi a német Bury bluetooth kihangosítókat ajánljuk, melyekkel nem csak a biztonságos vezetés garantált, hanem a minőségi hangzásvilág is az autó utasterében.

A Bury bluetooth kihangosítókkal minden KRESZ szabály könnyedén betartható és a kihangosítás az autóban sosem volt még ilyen élvezetes.

A bluetooth kihangosító előnye, hogy akár több telefon is csatlakozhat az eszközhöz, a hívások között pedig zenét játszhat le telefonja segítségével az autó hangszóróin keresztül.

Ez a termék jelenleg nem eléhető vagy ideiglenesen elfogyott. Bővebb információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
A Bury CC 9048 telefon kihangosító diszkrét, elegáns és egyszerűen kezelhető. Továbbá termetét meghazudtolóan okos funkciókkal rendelkezik.
Ár: 17.490 Ft
+
Az Xblitz X1000 hordozható bluetooth kihangosító a legfejlettebb technológiákat használja a tökéletes hangminőségért.
Ez a termék jelenleg nem eléhető vagy ideiglenesen elfogyott. Bővebb információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
A Bury CC9056 Plus telefon kihangosító érintőkijelzős, tölti telefonját és a telefonról történő zenelejátszást is támogatja.
Ár: 13.390 Ft
+
Az Xblitz X600 Professional egy kompakt, ám mindent tudó bluetooth kihangosító, akár 700 órás üzemidővel
Ár: 9.290 Ft
+
Az Xblitz X300 Professional egy szivargyújtóba helyezhető bluetooth kihangosító és fm transmitter
Ár: 12.390 Ft
+
Az Xblitz X600 light egy kompakt, ám mindent tudó bluetooth kihangosító

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Katalógusok Katalógusok

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában