Bury - 2. oldal

Bury

A német Bury Technologies a modern kor legfejlettebb elektronikai megoldásait alkalmazza.

Szigorú minőségi szabványoknak megfelelő termékeinél, magas minőséget, innovatív felhasználhatóságot és megbízhatóságot garantál.

A fergeteges iramban fejlődő, átalakuló autóipar és mobiltelefónia iparágak közé ékelődő Bury Technologies kíválóan teljesít minden értelemben. Rugalmasan, könnyedén követi a nagy iparóriások által támasztott szigorú műszaki követelményeket, ugyanakkor hosszútávra tervezett, bővíthető termékei a környezettudatosságot mutatják.

Ár: 21.990 Ft
+
A PowerKit passzív szett szinte bármilyen és bármekkora telefont képes tartani. Egyszerű, elegáns és masszív telefontartó.
Ár: 7.700 Ft
+
Külső mikrofon a Bury kínálatában tökéletes hangzás érdekében zajszűréssel.
Ár: 19.500 Ft
+
A Bury az Apple által diktált trendeket szem előtt tartva új terméket fejlesztett ki: ez az ActiveCradle iPhone 6 Plus/iPhone 6S Plus/iPhone 7 Plus/iPhone 8 Plus konzol.
Ár: 7.990 Ft
+
A PowerMount rendszer tartókarja. Szinte bármilyen irányban és szögben képes pozícionálni a telefont, hogy szemből jól látható legyen.
Ár: 9.500 Ft
+
A Bury PowerMount rendszer passzív fejegysége. Elegáns, masszívan és biztosan tartja a telefont.
Ár: 21.990 Ft
+
A Bury PowerMount rendszer USB-s fejegysége. Elegáns, masszívan és biztosan tartja a telefont. USB vezeték segítségével a telefon töltésére is alkalmas.
Ár: 7.700 Ft
+
A PowerMount rendszer alapegysége. Esztétikus, elegáns, masszív tartó bázis.
Ár: 6.500 Ft
+
Külső hangszóró a Bury kínálatában a tökéletes hangzás érdekében.
Ár: 9.990 Ft
+
A Bury DC/DC konvertálója segít, ha a kocsi hálózata és a használni kívánt eszköz feszültsége eltérne egymástól.
Ár: 6.500 Ft
+
A Bury audiókábelével a bluetooth kihangosító beszerelése nem csak könnyebb, de az esetleges problémáktól sem kell tartani.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés