WhispBar WB200 kerékpártartó tetőre

WhispBar WB200 kerekpartarto

A WhispBar kerékpárszállító tetőcsomagtartóra már elérhető boltjainkban és webshopunkban

A WhispBar kerékpártartó a tetőcsomagtartóra könnyedén feltehető egyedi és egyszerű felszerelési rendszerének köszönhetően. Megjelenése teljesen egyedi, sallangmentes, a kerékpárok szállítása pedig teljes mértékben professzionális.

A WhispBar WB200 kerékpártartót a tetőre szerelni gyerekjáték. Miért? Mert a rögzítés a tetőcsomagtartóra soha sem volt még ilyen egyszerű. A forradalmian új és intelligens megoldással bármilyen kereszttartóra fel lehet tenni egy mozdulattal szerszám vagy nagyobb erőkifejtés nélkül.

Ez a WhispBar kerékpárszállító az első villánál, illetve a hátsó keréknél fogva rögzíti a kerékpárt, így azoknak ajánljuk, akik ezt a szállítási megoldást szeretik inkább, vagy könnyű vázú (karbon) bicikliket vinnének magukkal a tetőcsomagtartón.

A WhispBar kerékpárszállító a tetőcsomagtartón nem csak egy elegáns autós kiegészítő, hiszen az elegancia mögött komoly aerodinamikai szempontoknak megfelelő vonalvezetés is megtalálható. Az anyaghasználat, a felhasználóbarát megoldások és a biztonságos szállítás pedig egyértelműen deklarálja, hogy a minőség a WhispBar márka egyik védjegye.

Így tehát büszkén jelenthetjük be, hogy a WhispBar kerékpártartó egy újabb olyan kiegészítő tetőcsomagtartóra, melyet nyugodtan merünk ajánlani hosszú távú használatra is.

Szolgáltatásaink Szolgáltatásaink

Terméklista szűrés Terméklista szűrés