Thule SPRINT kerékpártartó tetőcsomagtartóra

Thule sprint 569000 oc with bike white 4

A legkomplexebb Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra

A Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra kínálatának legújabb tagja a Thule Sprint, mely a kényelem és szabadalmaztatott biztonsági technológiák kombinációja. Érzékeny (pl. karbon) vázas bringákhoz ajánljuk.

A Thule SPRINT kerékpártartó tetőre a Thule kerékpártartók legújabb tagja, mely az eddigi tapasztalatokat, valamint kényelmi és a biztonsági technológiákat kombinálva egyértelműen a Thule legteljesebb bicikliszállítója.

Ennél a Thule kerékpárszállítónál tetőcsomagtartóra a kerékpárokat az első villánál és a hátsó keréknél fogva lehet rögzíteni és zárni a sínhez. A maximális terhelhetőség kerékpáronként 17 kg.

Ez a Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra a legkifinomultabb választás érzékeny vázú biciklikhez.

A Thule jelenleg négy kiemelkedő kategóriájú tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpártartót kínál, melyek rögzítése az autó tetőcsomagtartójához gyerekjáték. A kerékpárok az autó tetején, a tetőcsomagtartó keresztlécekre szerelhető kerékpártartókon állítva rögzíthetők. Ezekből a kerékpártartókból egymás mellé akár többet is fel lehet szerelni, a tetőtartó rudak hossza határozza meg a maximálisan szállítható kerékpárok számát.

A tetőcsomagtartóa szerelhető kerékpártartó előnyei:

A kerékpárok nem akadályozzák a szabad kilátást

Nem akadályozza a hátsó csomagtartó ajtó nyitását

Mindenféle kerékpár vázhoz adapter nélkül használható

A kerékpártartó a keresztrudakhoz, a kerékpárok a kerékpártartóhoz zárható

Nem takarja az autó világítását

Thule kerékpártartók a következő autómárkák típusaira szerelhetőek:

Acura, Aleko, Alfa Romeo, Audi, Bmw, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dodge, Eagle, Fiat, Ford, Gaz, Geo, Gmc, Holden, Honda, Hyundai, Infiniti, Innocenti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Jmc, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Mahindra, Maruti, Mazda, Mercedes Benz, Mercury, Mg, Mini, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Opel, Perodua, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Premier, Proton, Puch, Renault, Rover, Saab, Samsung, Santana, Saturn, Scion, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tata, Tavria, Toyota, Uaz, Vauxhall, Volkswagen, Volvo, Wartburg, Zastava/yugo

 

Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Ez a Thule kerékpárszállító tetőcsomagtartóra a legújabb kerékpártartó azoknak, akik az első villánál szeretnék rögzíteni kerékpárjukat professzionálisan.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában