Thule EUROPOWER kerékpárszállító vonóhorogra

Thule europower 916000 p white 4 1

Masszív Thule kerékpárszállítók vonóhorogra nehezebb vázú kerékpárokhoz

Ha elektromos kerékpárral vagy downhill bringával rendelkezik, akkor ez a Thule kerékpártartó vonóhorogra a legjobb választás Önnek. Az ilyen és ehhez hasonló nehézsúlyú biciklik ugyanis különleges igényeket is támasztanak, melyeknek a Thule EuroPower kerékpártartó megfelel.

A Thule EuroPower kerékpártartó vonóhorogra robosztus és stabil, így nagy teherbírással rendelkezik - akár két darab 30 kg nehézségű biciklit is rá lehet tenni. Gyakorlatilag bármilyen kerékpár- és kerékmérettel használható, még a váz kialakítása sem befolyásolja ezt a Thule kerékpártartót vonóhorogra a biztonságos rögzítésben. A biciklik közti tér távolsága is megnövelt, így kerékpárjai könnyedén elférnek.

A Thule EuroPower kerékpártartó vonóhorogra való felhelyezése egyszerű és könnyű, egy kézzel is megoldható, a rögzítéshez kis erőkifejtés is elegendő. Ha pedig a csomagtérhez szeretne hozzáférni, egy pedál segítségével döntheti a kerékpárszállítót még akkor is, ha a kerékpárok már a szállítón vannak.

A biciklik rögzítéséről racsnis kerékrögzítők és levehető váztartók gondoskodnak ennél a Thule kerékpártartónál vonóhorogra. A külső kerékpár a tartóhoz, a tartó pedig a gépkocsihoz zárható, így akkor sem kell aggódnia, ha gépjárművét szabadon hagyja.

A Thule kerékpárszállítók vonóhorogra szerelhető kínálatában a Thule EuroPower az egyik legerősebb kerékpártartó.

Szolgáltatásaink Szolgáltatásaink

Terméklista szűrés Terméklista szűrés