Thule EUROCLASSIC G6 kerékpártartó vonóhorogra

Thule EuroClassic G6 929020

Thule kerékpárszállítók vonóhorogra - minőség, megbízhatóság, kényelem

Ez a Thule kerékpártartó vonóhorogra a Thule új, exkluzív megjelenésű, minden igényt maximálisan kielégítő csúcsmodelljei közé sorolható. A Thule EuroClassic egyértelműen a csúcskategóriába sorolható.

A Thule EUROCLASSIC G6 kerékpártartó vonóhorogra nagy teherbírást és rugalmasságot kínál olyan családoknak, akik prémium kerékpártartót szeretnének. Könnyedén felszerelhető, egy kézzel is rögzíthető kialakítás, melynek lezáráshoz kis erőkifejtés elegendő. Ahogy is neve is tartalmazza: modern világítással rendelkezik.

 

Ezen a Thule kerékpártartón vonóhorogra a kerékpárok kényelmes felszerelése érdekében minden váztartó levehető, illetve hosszú pántú racsnis kerékrögzítők segédkeznek a kényelmes elhelyezésben.

 

Miután a Thule EuroClassic kerékpártartó a vonóhorogra felkerült és szeretne hozzáférni a csomagtartóhoz, egy pedál segítségével döntheti meg az egész rendszert. A Thule EuroClassic G6 kerékpártartó a Thule kerékpárszállítók közül kiemelkedik a nagyobb dőlésszögével, így a hozzáférés a gépjármű csomagteréhez jóval könnyebb és kényelmesebb a többi kerékpártartóhoz képest.

 

Ennél a Thule kerékpártartónál vonóhorogra a teherbírás 25 kg biciklinként (összesen max. 60kg-os), így akár a könnyebb elektromos kerékpárok szállítására is alkalmas függetlenül a kerék- és vázmérettől.

 

A Thule EuroClassic G6 kerékpártartó a vonóhoroghoz, a kerékpárok pedig a tartóhoz zárhatók.

 

A Thule EuroClassic G6 két kivitelben érhető el: a 928-as számú 2, míg a 929-es számú 3 kerékpár szállítására alkalmas, azonban mindkét kivitel kapacitása megnövelhető egy biciklivel a Thule 928-1 adapterrel.

 

A lenti videóból többet is megtudhat a Thule EuroClassic előnyeiről.

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában