Thule DYNAMIC tetőbox

Thule dynamic 800 kocsin fekete

A Thule Dynamic tetőboxok és síboxok választásával lemondhat a kompromisszumokról!

Sportos dinamizmus, elegancia és extra csomagtár - ez mind jellemző erre a Thule tetőboxra. A Thule Dynamic autós tetőboxok a modern autók és profi utazók elengedhetetlen kellékei.

 

A Thule DYNAMIC tetőboxok két oldalon nyithatók és a tökéletes vonalvezetés és aerodinamika jelképei: Tetőre simuló, áramvonalas kialakításának köszönhetően nagyszerűen harmonizál a legtöbb modern autó karosszériájával. A Thule Dynamic síboxok a Motion család továbbfejlesztett, kibővített és áramvonalasított változatai megspékelve néhány plusz kiegészítővel, melyek a biztonság és kényelem jegyében kerültek bele ebbe a formás autós tetőboxba.

A Thule tetőboxok használatával egyszerűen és elegánsan növelheti meg autója szállítási kapacitását, mindemellett csomagjait aggodalmak nélkül helyezheti el a Thule Dynamic autós tetőboxon belül található csúszásgátló szőnyegen.

A Thule síboxoktól megszokott minőség a Dynamic tetőboxoknál is megtalálható: Power-Click gyorsrögzítő rendszer és kétoldali nyithatóság a megfelelő és gyors felszerelés érdekében; központi biztonsági zárrendszer, hogy csomagjait akkor is biztonságban tudhassa, ha autóját magára hagyja; valamint külső fogantyúk teszik kényelmesebbé a Thule síbox nyitását és zárását.

A Thule Dynamic tetőboxok két kivitelben és méretben kaphatók: fényes fekete és fényes ezüst, valamint Dynamic 800 és Dynamic 900.

 

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában