Pro-User SAFFIER kerékpártartó vonóhorogra

Prouser Saffier III kerekpartarto 91535

ProUser Saffier kerékpárszállítók vonóhorogra egyszerűbb kivitelben tökéletes ár/érték aránnyal

Ez a ProUser kerékpártartó ránézésre is egyszerűbb, mint társai, azonban ez senkit se tévesszen meg: egy masszív konstrukcióról van szó, mely ár/érték arányban és szállítási kapacitásban is verhetetlen.

Büszkén mutatjuk be a sallangmentes ProUser Saffier kerékpárszállítókat, melyek letisztult és egyszerű felépítésükről híresek. Emellett ezek a ProUser biciklitartók a legnagyobb kapacitású és teherbírású kerékpárszállítók vonóhorogra.

Az egyszerű felépítés minden szükséges funkciót tartalmaz: a kerékpártartó a vonóhorogra könnyedén felszerelhető és ugyanígy le is dönthető, ha a csomagtérhez akarunk hozzáférni, vagy akár említhetnénk a különböző biciklik miatti keréktávolság állíthatóságát.

A ProUser Saffier család két tagból áll, a kisebbik modell 3, a nagyobbik 4 kerékpár szállítására alkalmas kiegészítő adapter nékül.

Pro-User Saffier IVqc 91723 kerékpártartó vonóhorogra (4 darabos)
Megtakarítás 5%
104.900 Ft
Ár: 99.900 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 5.000 Ft
+
A ProUser Saffier IVqc egy olyan ProUser kerékpárszállító vonóhorogra, mely minden szabványnak megfelel és rendkívül egyszerű konstrukciója minimális meghibásodási rátát és villámgyors felszerelést garantál.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában