Atera GIRO Speed kerékpártartó tetőcsomagtartóra

Atera giro speed auton

Atera kerékpárszállító tetőcsomagtartóra - precíz minőség nem csak országúti biciklikhez

Az Atera kerékpártartó tetőcsomagtartóra úgy is megoldja a szállítást, ha a kerékpárt az első villánál szeretné rögzíteni. Az Atera GIRO Speed egy olyan kerékpártartó tetőre, melyet az országúti kerékpárokhoz terveztek, ettől függetlenül MTB típusú biciklik is felrakhatók. Német minőség és precizitás jellemzi.

Az Atera GIRO SPEED kerékpártartó tetőre rendelkezik minden olyan funkcióval, ami egy tetőre szerelhető kerékpárszállítótól elvárható. Ilyen például a lopásvédelem, gyors felszerelés, City Crash és TÜV tanúsítványok - csak hogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül.

Ennél az Atera kerékpárszállítónál tetőcsomagtartóra a kerékpárt az első villánál lehet rögzíteni és zárni a kerékpártartóhoz. Ennek az új rögzítőrendszernek köszönhetően a biztonság, kényelem és a könnyű használat garantált.

Ez az Atera kerékpártartó tetőcsomagtartóra eleve biztosan rögzíti és tartja kerékpárjait, az Atera Giro Speed esetében pedig - köszönhetően a villánál történő főbb rögzítésnek - ez még inkább igaz.

Mint ahogy a többi, általunk forgalmazott minőségi tetőre szerelhető kerékpárszállító menetiránya megfordítható a több hely vagy több biciklitartó érdekében, úgy ez a tulajdonság igaz az Atera Giro Speed-re is.

Ha Ön a német precizitásban hisz, akkor mindenképp az Atera kerékpárszállítóit ajánljuk.

Atera GIRO Speed 082221 kerékpártartó tetőre
Megtakarítás 6%
34.900 Ft
Ár: 32.900 Ft (ÁFÁ-val) Megtakarítás: 2.000 Ft
+
Egy Atera kerékpárszállító tetőcsomagtartóra, mely kifejezetten a versenykerékpárok számára készült, hogy ne csak a versenyben, hanem a kerékpár rögzítésében is első legyen. Gyors, megbízható és precízen minőségi.

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

  • Legtöbbet vásárolták a kategóriában