BBB Select BSG-43 kerékpáros szemüveg, fekete

A BBB sportszemüvegei bármilyen időjárási körülmények közepette védelmet nyújtanak a szemnek. A BBB Select sportszemüvegek 7 cserélhető és törésálló polikarbonát (PC) lencsével kaphatók, és alapvetően 9 kivitel közül lehet választani.

Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
BBB_BSG-4311
Nincs készleten

A BBB Select (BSG-43) napszemüvegek két éve debütáltak, azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Először a versenyzők bizonyosodtak meg az előnyökről és kényelmi funkciókról, majd az utakon és erdőkben is bizonyítottak a BBB Select család sportszemüvegei.

Mindegyik Select szemüveg hajlékony, mégis masszív (úgynevezett grilamid) műanyagból készül, ezáltal rendkívül jól bírják a strapát.

A Select család zászlóshajója a *PH, mely fényviszonyokhoz mérten változtatja a lencse színét. Bármilyen is legyen az idő, a szemüveg igazodik hozzá. Kényelmes, diszkrét. Fekete kerettel és fehér szárakkal kerül a dobozba.

A Select Team szemüvegcsalád már kéttagú, és MLC - azaz többrétegű - lencsékkel kapható, hogy minden körülmény között a legmegfelelőbb látási viszonyokat biztosíthassa. Fehér kerettel, kék vagy piros lencsékkel választható.

A Select MLC tagjai három kivitelben érhetők el : fehér kerettel, zöld lencsével és zöld szárvégekkel; fehér kerettel, kék lencsével és kék szárvégekkel; valamint fekete kerettel, világos piros lencsével és piros szárvégekkel.

Ha pedig alapvető igényeket szeretnél kiszolgálni, a lencsetípusról elnevezett Smoke sportszemüvegek a Select család utcai viseletre is ajánlott darabjai. Füstszürke lencsével 3 kivitel - a fekete keretes; fehér keretes és szürke szárvégű; valamint a sárga keretes és fekete szárvégű - közül lehet választani.

Ha biztosra akarsz menni, ajánljuk figyelmedbe a Select Giftbox-ot, melyben 6 különböző lencsét és 7 pár szárvéget találsz, hogy mindig összhangban legyél ruházatoddal és a fényviszonyokkal.

Általános tulajdonságok

Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
Select
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete
Keret színe :
Fényes fekete
Szárvég színe :
Fekete

Speciális tulajdonságok

Alaptartozék :
Sárga és átlátszó tartalék lencse + szemüvegtartó zsák
Lencse típusa :
PC Füst

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is