BBB Scope 1300 BLS-68 biciklis lámpa - első

Masszív mennyiségű fény - ez fog eszedbe jutni, ha bekapcsolod az 1300 lumenes BBB Scope 1300 kormányra szerelhető biciklis lámpát. Körülményektől és a környezettől függetlenül is képes megvilágítani az utad.

Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
BBB_BLS-68
Nincs készleten

BBB Scope 1300 ledes kerékpáros lámpa - kis tömeg, magas fényerő

A BBB Scope 1300 nem pusztán egy egyszerű lámpa. Professzionális kivitelezés, magas minőség, minden igényt kielégítő megoldások. A kivételesen nagy fényerő két lednek köszönhető.

Ez a kerékpár lámpa - akárcsak kisebb testvére is, a Scope 800 - külön akkumulátorról működik, melyet különböző pozícióban lehet elhelyezni a kerékpáron anékül, hogy megkarcolná a lakkozást, festést.. Az aksik feltöltése átlagosan 2,5 órába telik, és közel 300 töltést bírnak ki anélkül, hogy láthatóan romlana a minősége. A rendszer egyébként rövidzárlat, túltöltés és teljes lemerülés ellen védett.

A BBB Scope 1300 (BLS-68) biciklis lámpa vízálló burkolatot kapott, mely még a hűtésben is segédkezik (Airflow Cooling System), így a lámpa a kialakítása végett nem fog túlmelegedni. Amennyiben mégis elérné a 85 ? feletti értéket, akkor automatikusan visszaveszi a fényerőt. Ha pedig lehűlt az optimális hőmérsékletre, akkor a fényerő visszaáll.

A multifunkcionális bekapcsoló gomb szintén vízálló köntöst kapott és egyben teljesítmény jelzőként is funkcionál (ha merül az akkumulátor, akkor pirosan világít, bekapcsolt állapotban kéken).

A lámpa maga nagyon könnyű, csak 110 grammot nyom. Mérete: 44 x 34 x 52 mm.
Az akkumulátor súlya 200 gramm. Mérete: 105 x 55 x 32 mm.

A csomag tartalmazza a sisakra szerelhető lámpatartót (BBB HelmetMount) és az akkumulátor töltéséhez szükséges kábelt is.

Általános tulajdonságok

Kiegészítő kategóriák :
BBB SCOPE biciklis lámpa, reflektor
Márka :
BBB
Model :
Scope 1300
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Kék

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Hasonló termékek